home » ICT » Data opslag
Data opslag

Data opslag

Heeft u wel eens nagedacht over de voordelen van data opslag in de cloud: uw allround ICT-specialist Diabolo ICT informeert u graag en biedt maatwerk. Daarnaast vertellen wij u graag welke vorm van data opslag in de cloud het best bij u en uw bedrijf past.

Data opslag in de cloud: veilig en altijd en overal bereikbaar
Data opslag in de cloud is voor veel ondernemers een spannende uitdaging. Wie waarborgt uw gegevens, welke voordelen biedt data opslag in de cloud? Vragen die verstandig zijn uzelf vooraf te stellen en waar wij u graag een passend antwoord op geven. Kiest u voor data opslag in de cloud dan houdt dit feitelijk in dat u uw hardware, software en andere bedrijfsgegevens beschikbaar stelt via internet. Groot voordeel hiervan is dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken zonder op kantoor aanwezig te zijn. Kiest u voor Diabolo ICT Cloud dan biedt deze vorm van data opslag u daarnaast onder meer:

  • Een soepele migratie
  • Transparantie IT-kosten
  • Gegarandeerde continuïteit van uw IT-omgeving
  • Veilig en met respect voor de privacy van u en uw klanten

Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op professionele ondersteuning. Neem voor meer informatie over data opslag in de cloud gerust contact met ons op door te bellen naar 026 - 37 000 82.

Meer weten over data opslag? Neem direct contact op!

 

Parkeren

Diabolo beschikt over een eigen parkeerterrein. Dit bereikt u door de oprit links naast het pand te nemen.

 

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

06-53949306