home » ICT » SaaS Gelderland
SaaS Gelderland

SaaS Gelderland

Door gebruik te maken van SaaS via Diabolo ICT in de regio Gelderland, hoeft u geen software aan te schaffen. Diabolo ICT zorgt voor de installatie, het onderhoud en beheer van uw data. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw gegevens en die van uw klanten veilig zijn. Wij bieden elk bedrijf een duurzame en flexibele ICT-oplossing op maat, ongeacht in welke branche het bedrijf actief is. Uw voordeel is dat u geen investering hoeft te doen in nieuwe software en toch gebruik maakt van de vele gebruiksgemakken. Daarnaast laat u ook het beheer over aan Diabolo ICT. Kies nu nog voor SaaS in de regio Gelderland en vraag naar de mogelijkheden bij Diabolo ICT.

SaaS in de regio Gelderland: toegang tot meer dan 500 bedrijfsspecifieke applicaties
Door gebruik te maken van SaaS in de regio Gelderland via Diabolo ICT heeft u toegang tot meer dan 500 bedrijfsspecifieke applicaties. Uw oplossing draait in ons uiterst veilige datacentrum in Nederland. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste versies van de applicaties. Daarnaast hoeft u maar één keer in te loggen om gebruik te maken van alle programma’s en bestanden. Daarnaast biedt Diabolo ICT in de omgeving Gelderland, u nog vele voordelen meer op het gebied van SaaS. Hierbij kunt u denken aan 24/7 professionele ondersteuning en een uitstekend SLA.

Meer weten?
Wilt u graag meer weten over onze ICT-oplossingen of over SaaS via Diabolo ICT in de regio Gelderland? Neem dan snel contact op met onze specialisten via 026 – 339 79 69 en vraag naar de mogelijkheden.

Gebruik maken van SaaS in de regio Gelderland? Neem direct contact op!

 

Parkeren

Diabolo beschikt over een eigen parkeerterrein. Dit bereikt u door de oprit links naast het pand te nemen.

 

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

06-53949306